Revalidatie en gezondheid Den Bergop: ''Zorg met een hart''
 

 

U bent nu hier: Home - Psychologie
Revalidatie en gezondheid Den Bergop
 
Een psycholoog is iemand die met je praat, tekent, speelt, ... om zo meer inzicht in je gedachten en gevoelens te verwerven. Bij Den Bergop kunnen jongeren tussen de 0 en 18 jaar terecht voor psychologische bijstand of
preventieonderzoek. Preventieonderzoek kan zowel bestaan uit intelligentieonderzoek en/of neuropsychologisch onderzoek (aandacht-, geheugen, visuomotoriek, …). Praktisch gezien betaal je 45 euro per consultatie. Voor preventieonderzoek is de prijs afhankelijk van de testbatterij die wordt afgenomen. Afhankelijk van je ziekenfonds, kan een deel van het honorarium terugbetaald worden.
 
In mijn begeleidingen werk ik volgens het gedrags- en systeemtherapeutische model. Daarnaast gebruik ik ook creatieve technieken om bepaalde emotionele processen in gang te zetten. Door middel van tekeningen, verhalen en/of spel zorg ik ervoor dat er niet alleen een betrouwbare werkrelatie tot stand komt met het kind, maar ook dat we op een alternatieve, non-verbale manier kunnen communiceren met elkaar.
Daarnaast word je als ouder betrokken in de begeleiding, zodat jullie op de hoogte zijn van wat en hoe er gewerkt wordt in de therapie.
 
Therapeut
Stephanie Robyn
Contactgegevens : 0475/35 87 10